MSN

19.10.2018 – Acțiune de donare de sânge, la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare

Biroul de Presa | 19 octombrie 2018

Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare a găzduit joi, 18 octombrie 2018, prima acțiune de donare de sânge, desfășurată la inițiativa pr. Tinel Dudău, slujitor la Paraclisul „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici”. „Ne bucurăm să vorbim despre o acțiune umanitară la care oamenii au fost receptivi, atât din rândul personalului medical, cât și din …..Citeste mai departe

19.10.2018 – Ziua Internațională a Persoanelor fără Adăpost, marcată la Centrul Social „Sfântul Vasile”

Biroul de Presa | 19 octombrie 2018

Centrul Social de Urgență pentru persoane fără adăpost „Sfântul Vasile” din  Craiova, al Asociației Vasiliada, a marcat în această perioadă Ziua Internațională a persoanelor fără adăpost.

Pelerinaj la Mănăstirea Lainici
„În ziua de joi, 18 octombrie, o parte din beneficiarii centrului s-au bucurat de vizitarea monumentelor brâncușiene din Târgu-Jiu și au poposit la frumoasa Mănăstire Lainici, …..Citeste mai departe

17.10.2018 – Ateliere muzicale și de creație tradițională, pentru copiii Centrului „Aripi de Lumină”

Biroul de Presa | 17 octombrie 2018

Consiliul Județean Dolj și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj continuă și în acest an școlar parteneriatul cu Centrul „Aripi de Lumină“ al Arhiepiscopiei Craiovei și îi așteaptă pe copii la noi ateliere de muzică și de creaţie populară, în perioada 12 octombrie – 7 decembrie 2018.

Cele două ateliere, „Ca …..Citeste mai departe

17.10.2018 – Jurnal duhovnicesc al pelerinilor din Parohia Rovine

Biroul de Presa | 17 octombrie 2018

Între multele grupuri de pelerini din Arhiepiscopia Craiovei ajunse în Ţara Sfântă se numără şi credincioşi de-ai Parohiei Rovine-Craiova. Reveniţi acasă după recenta experienţă duhovnicească, încărcaţi de daruri de suflet şi amintiri frumoase, parohienii au însemnat într-un jurnal duhovnicesc câteva gânduri desprinse din experienţele trăite „pe urmele Mântuitorului Hristos”.
Părăsim în tăcere şi rugăciune platoul …..Citeste mai departe

16.10.2018 – „Ziua Porților Deschise”, la Centrul pentru Copii „Sfântul Nicolae” din București al Arhiepiscopiei Craiovei

Biroul de Presa | 16 octombrie 2018

Centrul pentru Copii „Sfântul Nicolae” din București al Arhiepiscopiei Craiovei organizează joi, 18 octombrie 2018,   cea de-a doua ediție a evenimentului „Ziua Porților Deschise”.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu „Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului” și  va avea loc în str. Constantin Bosianu, nr. 28, sectorul 4, București.
La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai partenerilor: …..Citeste mai departe