MSN

30.07.2015 – Program de vacanţă la “Best life” şi “Aripi de lumină”: Activităţi interactive la centrele de zi ale Arhiepiscopiei Craiovei

Biroul de Presa | 30 iulie 2015

Activităţile de formare la centrle de zi, aflate sub oblăduirea Arhiepiscopiei Craiovei, continuă şi în perioada vacanţei de vară. În această săptămână au fost programate întâlniri educative cu beneficiarii Centrelor “Best Life” şi “Aripi de lumină” din Craiova.

Copiii Centrului social “Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei au participat marți, 28 iulie, la festivitatea de …..Citeste mai departe

29.07.2015 – Ziua Imnului National în Cetatea Băniei

Biroul de Presa | 29 iulie 2015

Piaţa Tricolorului din Craiova a găzduit astăzi, 29 iulie, un ceremonial dedicat Zilei Imnului Naţional al României. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi judeţene, ai instituţiilor din sistemul naţional de apărare şi ordine publică şi ai altor instituţii din arealul socio-cultural şi economic craiovean. Manifestările au debutat cu primirea …..Citeste mai departe

28.07.2015 – Prelungire perioadă depunere dosare în vederea ocupării postului de preot II de la Parohia Izv. Tămăduirii – Calafat.

Biroul de Presa | 28 iulie 2015

În urma şedinţei Permanenţei Consiliului Eparhial al Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei din data de 24.07.2015 s-a hotărât prelungirea perioadei pentru depunerea dosarelor în vederea ocupării postului de preot II de la Parohia Izvorul Tămăduirii din Calafat. Parohia este de categoria I A, cu 800 de familii.
Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs …..Citeste mai departe

28.07.2015 – Prelungire perioadă depunere dosare în vederea ocupării postului de preot II de la Parohia Piscu Vechi, Protoieria Băileşti.

Biroul de Presa | 28 iulie 2015

În urma şedinţei Permanenţei Consiliului Eparhial al Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei din data de 24.07.2015 s-a hotărât prelungirea perioadei pentru depunerea dosarelor în vederea ocupării postului de preot II de la Parohia Piscu Vechi, Protoieria Băileşti, cu 540 de familii, categoria I A.
Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se vor depune …..Citeste mai departe

28.07.2015 – Post clerical vacant în Protoieria Craiova Sud

Biroul de Presa | 28 iulie 2015

În urma şedinţei Permanenţei Consiliului Eparhial al Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei din data de 24.07.2015 s-a hotărât scoaterea la concurs a postului vacant de preot I de la Parohia Prapor, Protoieria Craiova Sud, cu 400 de familii, categoria II.
Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se vor depune după următorul program:
- …..Citeste mai departe