MSN

29.02.2016 – Sfântă Liturghie Arhierească pentru credincioşii Parohiei Gherceştii Noi

Biroul de Presa | 29 februarie 2016

În Duminica a 34-a după Rusalii (28 februarie 2016), Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei a săvârşit Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie în Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Parohia Gherceştii Noi, Protoieria Craiova Sud, oraşul Craiova.
În cuvântul de învăţătură, rostit la finele sfintei slujbe, Mitropolitul Olteniei a detaliat înţelesurile desprinse din „Pilda Fiului …..Citeste mai departe

29.02.2016 – 15 ani de misiune şi jertfă pentru Fundaţia „Cuvântul care zideşte”

Biroul de Presa | 29 februarie 2016

Săptămâna aceasta, Fundaţia „Cuvântul care zideşte”, ONG patronat de Arhiepiscopia Craiovei , sărbătoreşte 15 ani de activitate neîntreruptă. Evenimentul va fi marcat mâine, în prima zi a lunii lui Mărţişor, la Centrul de restaurare, cercetare şi vizualizare al Facultăţii de Teologie din Craiova.

În urmă cu 15 ani, Arhiepiscopia Craiovei aviza înfiinţarea unui for …..Citeste mai departe

29.02.2016 – IPS Părinte Irineu a inaugurat noul sediu al Tribunalului Dolj: „O clădire în care dreptul şi dreptatea trebuie să-şi aibă sălaş”

Biroul de Presa | 29 februarie 2016

Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, a fost prezent, la finelele săptămânii trecute, la evenimentul de inaugurare a noii clădiri a Tribunalului Dolj. În deschiderea festifităţilor un sobor de preoţi şi diaconi de la Catedra Mitropolitană „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din Craiova a săvârşit slujba de sfinţire pentru noua locaţie.

Vineri, 26 …..Citeste mai departe

26.02.2016 – Slujiri ale ierarhilor din Mitropolia Olteniei

Biroul de Presa | 26 februarie 2016

În Duminica a 34–a după Rusalii (28 februarie 2016), Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, va săvârşi Sfânta Liturghie la Biserica “Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Parohia Gherceştii Noi, Protoieria Craiova Nord.
Înaltpreasfinţitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, va sluji la Catedrala arhiepiscopală “Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, Preasfinţitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi …..Citeste mai departe

26.02.2016 – Asociatia Vasiliada, in finala Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala

Biroul de Presa | 26 februarie 2016

Asociaţia Vasiliada este singurul ONG din Romania nominalizat in finala Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala, la categoria “Institutia Anului”.
Evenimentul va avea loc in data de 14 martie, la Bucuresti, fiind organizat anual de Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania, cu scopul de a pune in lumina importanta profesiei de asistent social, …..Citeste mai departe