MSN

10.04.2017 – Praznicul Floriilor în Cetatea Băniei: IPS Părinte Irineu în mijlocul credincioşilor de la Biserica „Sfântul Ierarh Calinic Cernicanul”

Biroul de Presa | 10 aprilie 2017

Duminica Floriilor, 9 aprilie a.c., a adunat câteva sute de credincioşi la Biserica „Sfântul Ierarh Calinic Cernicanul” din Craiova. Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie a fost săvârşită de Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi.
Bucuria duhovnicească a Floriilor şi mângâierea începutului de primăvară s-a împletit cu …..Citeste mai departe

10.04.2017 – Patriarhia Română se roagă pentru victimele atacurilor teroriste asupra creştinilor din Egipt

Biroul de Presa | 10 aprilie 2017

Patriarhia Română a aflat cu multă durere de vestea uciderii a 44 de creștini și de rănirea a peste 100 în urma sângeroaselor atacuri comise în ziua de 9 aprilie 2017 asupra bisericii creștine copte din orașul Tanta și asupra bisericii „Sfântul Marcu” din orașul Alexandria de către gruparea teroristă Stat Islamic.
Ne rugăm Preamilostivului …..Citeste mai departe

10.04.2017 – Conferinţele duhovniceşti ASCOR, la final: IPS Părinte Irineu a vorbit studenţilor craioveni

Biroul de Presa | 10 aprilie 2017

Seria întâlnirilor duhovniceşti organizate în perioada Postului Sfintelor Paşti de Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, filiala Craiova s-a încheiat vineri, 7 aprilie, prin conferinţa „Moartea lui Lazăr şi moartea Mântuitorului Hristos – asemănări şi diferenţe”, susţinută de Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei. Evenimentul a fost găzduit de sala de festivităţi a …..Citeste mai departe