MSN

04.07.2018 – Prințul William s-a rugat în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim

Biroul de Presa | 4 iulie 2018

Marcând prima vizită oficială în Țara Sfântă a unui membru al Familiei Regale britanice după 1948, Prințul William, Duce de Cambridge, s-a rugat joi în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim.
Ducele de Cambridge a vizitat Iordanul, Israelul și Palestina în perioada 24-28 iunie 2018 scrie site-ul oficial al Casei Regale a Marii Britanii.
În ultima zi a …..Citeste mai departe

04.07.2018 – Şcoala de vară de la Parohia Harşu, la final

Biroul de Presa | 4 iulie 2018

Cursurile Şcolii de vară de la Parohia „Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana” – Harşu din Craiova s-au încheiat la finele săptămânii trecute printr-un pelerinaj la mănăstirile din judeţul Gorj. Împreună cu organizatorii, cei peste 90 de copii şi tineri au vizitat Mănăstirea Lainici, Schitul Locurele, Mănăstirea Tismana, zona Ponoarele din judeţul Mehedinţi cu „Podul …..Citeste mai departe

04.07.2018 – În Republica Moldova vor răsuna clopotele pentru victimele deportărilor staliniste

Biroul de Presa | 4 iulie 2018

În toate parohiile din Mitropolia Basarabiei vor fi oficiate în 6 iulie, de la ora 10:00, slujbe de pomenire şi vor răsuna clopotele pentru victimele celui de-al doilea val de deportări staliniste din Republica Moldova.
Totodată, rugăciunile se vor înălţa şi pentru toți cei care au trecut la Domnul în urma represaliilor comuniste, potrivit unei …..Citeste mai departe