MSN

03.06.2019 – Resfințire și liturghie arhierească în Parohia Prigoria, județul Gorj

| 3 iunie 2019

În Duminica a VI-a după Paști, Înaltpreasfințitul Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, a săvârșit resfințirea bisericii cu hramul „Sf. Mc. Dimitrie, Izvorâtorul de mir”, din Parohia Prigoria. De asemenea, a slujit dumnezeiasca liturghie, alături de Pr. Protoiereu Iulian Mărgineanu și Pr. paroh Dobrițescu Petre, cu un sobor de preoți și diaconi.
În cuvântul de …..Citeste mai departe

03.06.2019 – Ajutor pentru sinistraţii din Prahova

| 3 iunie 2019

Urmare inundaţiilor puternice din ziua de vineri, 31 mai 2019, din judeţul Prahova, la iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Arhiepiscopia Bucureştilor, împreună cu Protopopiatul Ploieşti Nord şi Protopopiatul Urlaţi, a organizat un program de ajutorare a familiilor sinistrate, alocând suma de 24.000 lei, pentru a procura în primă instanţă alimente şi apă potabilă şi pentru …..Citeste mai departe

03.06.2019 – Simpozion dedicat lui Constantin Noica, la Facultatea de Teologie din Craiova

| 3 iunie 2019

In perioada 30 mai -1 iunie Facultatea de Teologie din Craiova a găzduit lucrările celei de a VI-a ediţii a Conferinţei Internaţionale „Politică. Diplomaţie. Cultură”. Evenimentul a integrat cea de a XI-a ediţie a Simpozionului naţional „Constantin Noica”, cu tema „Raţiune şi credinţă la Constantin Noica şi în şcoala lui Nae Ionescu”. 
În perioada 30 mai …..Citeste mai departe