MSN

30.06.2019 – Slujire arhierească în Parohia Sf. Apostoli „Petru și Pavel” din Craiova

| 1 iulie 2019

În ziua de 29 iunie, după o perioadă de post și rugăciune, Biserica Ortodoxă prăznuiește pe Sf. Apostoli Petru și Pavel. În această zi, Înaltpreasfințitul Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, a liturghisit, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, în parohia închinată Sfinților Apostoli „Petru și Pavel”, din Craiova.  

Cuvântul de bun …..Citeste mai departe

30.06.2019 – Proiectul socio- medical „Fii informat! Fii sănătos!”

| 1 iulie 2019

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, astăzi, 30 iunie 2019, la biserica Sf. Ioan Botezătorul, de pe strada Brestei, nr. 247, a avut loc implementarea primei etape a Proiectului socio-medical „Fii informat! Fii sănătos!”.   
Proiectul are ca parteneri Școala Postliceală Sf. Ștefan din Craiova și Parohia Cernele II și vizează …..Citeste mai departe

30.06.2019 – Libertate şi responsabilitate în comunicarea digitală*

| 1 iulie 2019

În data de 30 iunie sunt organizate diverse campanii online pentru a marca Ziua Mondială a Reţelelor de Socializare, platforme care înregistrează un număr tot mai crescut de utilizatori inclusiv în România.
Deşi pentru omul contemporan fiecare zi poate fi considerată Ziua Social Media prin faptul că accesează platformele de socializare pentru a comunica cu prietenii …..Citeste mai departe