28.03.2012 – Olimpicii la Religie au primit binecuvântarea Mitropolitului Olteniei

Relatari


Elevii de la şcolile din judeţul Dolj, calificaţi la faza judeţeană a Olimpiadei de Religie, au fost prezenţi marţi, 27 martie la Centrul eparhial al Mitropoliei Olteniei, unde au primit binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropollitul Olteniei. Cei şase olimpici au primit de asemenea cărţi religioase şi diplome.

“Sperăm să obţineţi şi pe viitor rezultate bune, şi, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să reprezentaţi cu succes Oltenia la disciplina Religie”, le-a transmis IPS Irineu elevilor. Aceştia au mărturisit că au emoţii şi că în această perioadă se pregătesc intens pentru faza finală a competiţiei. “Împreună cu profesorii de religie, am urmat un program special de pregătire la această disciplină. Sperăm să nu dezamăgim şi să ne întoarcem acasă victorioşi”, a spus Mihai Alexandru Andriţoiu, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” din Craiova.
Şase elevi doljeni, calificaţi la etapa judeţeană a Olimpiadei de Religie care a avut loc la data de 10 martie a.c., vor participa în perioada 2-5 aprilie, la Oradea, la faza naţională a competiţiei.